Quick Booking
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

sobre nosaltres

Com va començar

L'HISTÒRIA

La Galera de can pau, en aquella època es deia La Galera, es va obrir a l’any 1962 la regentava un familiar nostra que es deia: Benito Villena, que juntament amb els seus pares el van portar fins al 1976. A l’any seguent se’l van llogar durant uns 10 anys més, mes o menys a una familia del pobre coneguda com, a Can Vergara. Un cop passat aquests anys la familia que el regentava van deixar el lloguer i durant els tres o quatre anys seguents es va llogar a una empresa de venda de tiques de barca, anomenada Panoramix, fins a l’any 1992,1993 que es va tancar i va romandre aixi uns quants anys fins que nosaltres vam apostar per arreclar-ho i obrir un nou restaurant l’any 2018, anomenat, La Galera de Can Pau.

I, us preguntareu d’on surt l’extensió del nom, osigui Can Pau?Aqui bé, la segona part de l’història:Doncs al Maig de l’any 1968, la Mercé casada amb un pescador del poble que es deja Salvador Ripoll, va ser una dona molt emprendedora per l’època que era, ja que ella sola va apostar pel PRIMER KIOSCO, que i hagues en l’Estartit, es deja Kiosco Ripoll. El congom es el de la familia, que a dia d’avui continua. Al cap dels anys i amb la “modernització” del poble la van anar re-ubicant fins a establir-se a l’espigó de Garbí, allà es va fer una obra que van inagurar el 23 de Juny de l’any 1991 amb una il.lusió indescriptible com us podeu imaginar.I allà va ser quan es va produïr el canvi de nom, ja que no era kiosko i passàvem a tenir un bar restaurant anomenat: Snack Bar Can Pau. D’aqui bé la segona part de La Galera de Can Pau, per mantenir una unió i una tradició en ajuntar els dos noms. Esperem que us hagi agradat una part de la nostra petita historia.

A l'actualitat

nosaltres

Actualment, el restaurant us ofereix una gamma de plats. Al matí se serveix un esmorzar tradicional. Abans del servei del migdia, us oferim un vermut molt de la terra que combina un assortit de diferents propostes amb un beure ben fresc. Des de dilluns a divendres feiners i en temporada baixa, disposem d'un plat del dia casolà, basat en la cuina tradicional de l’Empordà i Catalana. Un plat del dia, on tothom hi és benvingut, tant el que està de vacances, com aquell que, simplement està cansat de treballar i necessita un moment de relax. Tots troben una bona cuina i un ambient agradable. I, en tot moment pots gaudir de la nostra carta que està basada en un toc actual de producte “poc viatjat” amb sabors i aromes d’un paisatge en el qual ens trobem que combina perfectament, el Mar i Muntanya, tal i com hem anomenat un dels nostres arrossos estrella.

On ens trobem

L'entorn


L'entitat municipal descentralitzada de l'Estartit, juntament amb Torroella de Montgrí es troba dins de la Reserva Natural Parcial del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter: PNMMBT. La natura és la marca de qualitat per excel·lència del nostre municipi. La seva empremta n’és centenària i generosa. Muntanya, vall, horta, el riu Ter, aiguamolls, platja, dunes, cales i illes formen part d'un paisatge cautivador que ens fa connectar amb la naturalesa dia a dia. A més a més, a tocar hi ha les dunes de la platja de Pals i altres zones d’interès natural -com les basses d’en Coll i la zona de les Gavarres-.

L’Empordà es caracteritza per una intensa vida cultural, especialment de primavera a tardor, però també durant els mesos d’hivern. Destacarem la gran proposta de Festivals de Música, però també sales d’exposicions, museus i centres d’interpretació. Al costat de l’oferta cultural s’obre un món de possibilitats on segurament trobareu allò que s’adapta més als vostres gustos.

Veure la Carta